Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Başkan Çetin Seçim Vaatlerini Yerine Getirmek İçin Yoğun Çaba Harcıyor

Koronavirüs salgınına rağmen Çukurova Belediyesi olağan belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yürütürken diğer taraftan da seçim sürecinde Başkan Soner Çetin’in verdiği sözler yerine getiriliyor. Bir yandan salgınla mücadele eden Çukurova Belediyesi diğer yandan da Yüzüncüyıl Kapalı Semt Pazarı ve Huzurevleri Semt Kreşi gibi projeleri hayata geçiriyor.


Çukurova Belediyesi bir yandan koronavirüsle yoğun bir mücadele verirken diğer taraftan da olağan belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getiriyor. Başkan Soner Çetin, tüm bunların yanında 31 Mart seçimleri öncesi verdiği sözleri yerine getiriyor.
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle seferber olan Çukurova Belediyesi Başkan Soner Çetin’in talimatıyla diğer hizmetleri aksatmıyor. Bu ortamda Başkan Soner Çetin, bir yandan da seçim sürecinde verdiği vaatleri yerine getirmek için yoğun mesai harcıyor.


YÜZÜNCÜYIL’A MODERN PAZAR

31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Soner Çetin’in vaatlerinden biri olan Yüzüncüyıl Kapalı Semt Pazarı inşaatında çalışma yoğun bir şekilde sürüyor. Salgın nedeniyle işçilerin sağlığının ön planda tutulduğu çalışma tamamlandığında Yüzüncüyıl Mahallesi Adana’nın en modern semt pazarlarından birine sahip olacak. Semt pazarının altında da vatandaşlar için ücretsiz kapalı otopark yer alacak. Kapalı otopark pazar kurulduğu günlerde trafik sıkışıklığına da çözüm getirecek.


HUZUREVLERİN’E YENİ KREŞ

Öte yandan Çukurovalıların büyük ilgi gösterdiği ve çocuklarını göndermek için adeta yarıştığı semt kreşlerine bir yenisi daha ekleniyor. 6 yılda 7 semt kreşine sahip olan Çukurovalılar 8’inci kreş için gün sayıyor. Huzurevleri Mahallesi’nde devam eden kreş inşaatının kısa zamanda tamamlanması ve 9’uncu kreşin Mahfesığmaz Mahallesi’nde yapılması planlanıyor.

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan Çukurova Belediye bu sıkıntılı süreçte asfalt hamlesi başlatmış durumda. Başkan Soner Çetin’in “Çukurova’da asfaltsız yol kalmayacak” sözünden hareketle Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri salgına karşın asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belirli bir program dahilinde ilçe sınırları içindeki sorunlu yollara asfalt kaplama yapılıyor.

ÇUKUROVALILARIN HİZMETİNDEYİZ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her koşulda vatandaşın hizmetinde olduklarını belirterek, “Biz bahane değil hizmet üretiyoruz. Halkın sağlığı bizim için çok önemli. Bundan dolayı her gün salgınla mücadele kapsamında sokaklar yıkanıyor ve dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ayrıca pazar yerlerinde denetimlerimiz sürüyor. Çukurovalılar evlerinde kalsınlar biz onlar için çalışıyoruz” dedi.

Salgınla mücadele yanında hizmetlere de ara vermediklerini belirten Başkan Soner Çetin, “Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan seçim sürecinde verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Olağan belediyecilik hizmetlerini aksatmadan projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Kısa bir süre sonra Yüzüncüyıl Kapalı Semt Pazarını açacağız. Ayrıca Huzurevleri Mahallesi Semt Kreşi inşaatı da hızla devam ediyor. Bu projeler tamamlandığında yenilerini yapmaya başlayacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.