Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Başkan Çetin: “Sokakta Yaşayan Can Dostlarına Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz”

Pandemi önlemleri çerçevesinde sokağa çıkma yasağı uygulanması nedeniyle sokakta kalan sahipsiz hayvanlara Çukurova Belediyesi sahip çıkmaya devam ediyor. Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin onlarca noktasında sokak hayvanlarını besledi, su ihtiyacını giderdi.

Çukurova Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında sahipsiz hayvanları besledi ve su ihtiyaçlarını karşıladı.

Pandemi önlemleri çerçevesinde uygulanan sokağa çıkma yasağının sokak hayvanlarını olumsuz etkilememesi için Çukurova Belediyesi tüm önlemleri alıyor. Sokağa çıkma yasağından dolayı hayvan severler sokak hayvanlarını besleyemediği için Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri herkesin evinde olduğu bu günlerde yoğun mesai harcıyor.

Ekipler ilçede belirlenen yaklaşık 50 noktada sokak hayvanlarını besliyor, mama ve su desteği sağlıyor. Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu çalışmaları hayvan severler tarafından takdirle karşılanıyor.

"Belediye olarak hafta içinde de besleme noktalarında mama ve su desteği sağlıyoruz"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. İnsanlar dışarı çıkamadığı için sokakta yaşayan can dostlarımız sıkıntı yaşıyor. Belediye olarak hafta içinde de besleme noktalarında mama ve su desteği sağlıyoruz. Ancak hafta sonu bu konudaki çalışmaların daha yoğun olması gerekiyor. Sağolsun arkadaşlarımız sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu da yoğun olarak çalışıyor ve sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Sokakta yaşayan can dostlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.