Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Başkan Çetin’den Öğretmenlere Vefa

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer ve Adana Anadolu Lisesi’nin efsane müdürü Mustafa Sofu’ye evlerinde ziyaret ederek ellerini öptü. Başkan Soner Çetin, “Başta bugünlere gelmemi sağlayan öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde oldukça anlamlı ziyaretlerde bulundu.

Başkan Soner Çetin ilk ziyaretini ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer’e yaptı. Eşi Ayşe Çetin’le birlikte emekli öğretmen Serpil Kükrer’i evinde ziyaret eden Başkan Soner Çetin, ilkokul öğretmeninin elini öptü ve öğretmenler günü kutladı.

Ziyaretten dolayı duygulandığı gözlenen Serpil Kükrer, “Ben çok şanslı bir öğretmenim. Kaç öğretmenin böyle vefalı bir öğrencisi var? Soner Çetin hem vefalı bir insan hem de cumhuriyet değerlerine bağlı, halkına hizmet önemli hizmetler veren mükemmel bir belediye başkanı” dedi.

SONER ÇETİN’LE GURUR DUYUYORUM

Soner Çetin’le gurur duyduğunu belirten Serpil Kükrer, “Tüm öğrencilerimi çok seviyorum ama Soner Çetin vefalı. Belediye başkanı olmadan önce de sürekli beni arar sorardı. Belediye başkanı olduktan sonra da hiç değişmedi. Aynı ilgisi devam ediyor, aynı vefayı gösteriyor. Allah senden ülkem ve milletim adına razı olsun. Her türlü sıkıntıda halkın yanındasın. Sen ve senin gibi insanlara siyasette çok ihtiyaç var. Öğretmenin olarak yaptığın her hizmetin sana iyilik olarak dönmesini diliyorum. Bizler cumhuriyetin ve Atatürk’ün öğretmenleriyiz. Senin de cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilkelerine sahip çıkıyor olman beni mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

HER ŞEY ÖĞRETMENLER SAYESİNDE

Başkan Soner Çetin de en önemli eğitimin ilkokulda alınan eğitim olduğunu belirterek, “Bizleri küçük bir çocukken aldınız ve eğittiniz. Sizler sayesinde iyi bir eğitim alarak bugünlere geldik. Sahip olduğumuz özellikleri sizlere borçluyuz. Bugün cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine bağlı insanlar olarak yetiştiysek bunu sizlerden aldığımız eğitime borçluyuz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve eşi Ayşe Çetin daha sonra Adana Anadolu Lisesi’nin efsane müdürü Mustafa Sofu’yu ziyaret etti. Başkan Çetin, Mustafa Çetin’in elini öperek, öğretmenler gününü kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.