Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Başkan Çetin’den Yurt Mahallesi’ne Pazar Yeri Müjdesi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesi sakinlerinin en önemli isteği olan pazar yeri sorununun çözüleceğini açıkladı. Yurt Mahallesi muhtarlığında mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Soner Çetin, “Sorunu biliyorum ve en kısa sürede çözeceğiz. Bazı yasal sıkıntılardan dolayı çözüm gecikti ancak uzlaşma ile sıkıntıları aşıyoruz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesi muhtarlığında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Halkla her zaman iç içe olduklarını belirten Başkan Soner Çetin, “Her Cuma günü yaptığımız Halk Günü toplantılarında sorunları dinliyoruz, sosyal medyada “Sen Sor Başkan Cevaplasın” uygulaması ile sorunlara çözüm üretiyoruz. Ayrıca mahalle toplantıları ile hemşerilerimizle buluşuyoruz. Klasik belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yapmanın yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışını da hayata geçiriyoruz” dedi.

SORUNLARI DİNLEDİ ÇÖZÜM ÜRETTİ

Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu mahalle sakinlerinin pazar yeri isteği üzerine konuşan Başkan Soner Çetin, “Yurt Mahallesi’nin semt pazarı sorununu biliyoruz. Çözmek için de çok çaba harcadık. Ancak bazı yasal sıkıntılardan dolayı gecikti. Pazarcılar Odası ile uzlaştık ve Masal Park yanında belirlediğimiz alana semt pazarı yapacağız. Hiç merak etmeyin. Biz sorun çözmek için buradayız. En kısa sürede Yurt Mahallesi Semt Pazarına kavuşacak” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerini tek dinleyip sorunlarını not alan Başkan Soner Çetin, ikinci dönemde sıfır sorunlu bir Çukurova hedeflediklerini belirterek, halkın yönetime katıldığı bir belediyecilik anlayışında olduklarını ifade etti.

Yurt Mahallesi Muhtarı Arif Çetin de mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.