Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Başkan Çetin’e Servis Teşekkürü

Çukurova Belediyesi’nin 2,5 yıl önce uygulamaya başladığı ücretsiz semt pazarı servisi uygulamasından Çukurovalılar çok memnun. Kışın soğukta, yazın kavurucu sıcaklarında pazar alış verişlerinin zorlaştığını kaydeden vatandaşlar, uygulamadan dolayı Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti.

Çukurovalılar, Başkan Soner Çetin’in yaklaşık 2,5 yıl önce uygulamaya koyduğu ve geçen zaman içinde daha da yaygınlaştırdığı ücretsiz semt pazarı servisi uygulamasından çok memnun.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2017 yılının ocak ayında semt pazarlarına ücretsiz servis uygulaması başlatmıştı. Vatandaşların kışın soğukta, yazın da kavurucu sıcakta rahatlıkla pazar alış verişini yapması için başlatılan uygulama geçen zaman içerisinde daha da yaygınlaştırıldı.

BAŞKAN ÇETİN’DEN ALLAH RAZI OLSUN

Ücretsiz semt pazarı servisi uygulaması ile belirli saatlerde vatandaşlar evlerinin önünden alınıp, pazar alış verişi bittikten sonra da yine evlerine bırakılıyor. Uygulamadan oldukça memnun olduğunu ifade eden Çukurovalılar, “Sayın Başkan Soner Çetin’e bizleri düşündüğü için çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bazen semt pazarına gelip gitmek oldukça zor oluyor. Ama bu uygulama ile rahatlıkla pazar alış verişlerimizi yapabiliyoruz” diye konuştular.

VATANDAŞIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, belediyenin görevinin halkın hayatını kolaylaştırmak olduğunu belirterek, “Yaptığımız uygulama sosyal belediyecilik anlayışının bir sonucudur. Belediye vatandaşın doğumun ölümüne kadar yanında olmalı. Bu anlayışla hareket ediyor ve her zaman Çukurovalıların yanında yer alıyoruz. Çünkü vatandaşlarımız pazar alış verişi yaptıktan sonra evlerine gitmekte zorlanabiliyorlar. Biz de onlara yardımcı oluyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile başlattığımız farklı uygulamaları da hayata geçireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.