Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen Ebru Gündeş tarkan ambulans kıbrıs 2016 yıl bütçesi İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu ted muş

Başkan Günel: “Kimseye Ayrımcılık Yok, Sıfır İşgaliye Uygulanacak”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kentte sıfır işgaliye uygulamasının hayata geçmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında sık sık çarşı esnafını dolaşan Başkan Ömer Günel, sıfır işgaliye ihlali yapan esnafa bizzat uyarılarda bulunuyor. 

Kuşadası Belediyesi kentte görüntü kirliliğine neden olan usulsüz işgaliyeye izin vermeme konusunda kararlılığını sürdürüyor. Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kentte bulunan esnafı tek tek dolaşarak “Sıfır İşgaliye” uygulaması hakkında bilgi veriyor. Belediye Başkanı Ömer Günel, sıfır işgaliye uygulamasını birkaç gün içerisinde tam anlamıyla hayata geçireceklerini belirterek, uygulamayı ihlal eden esnafa Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yasal işlem uygulanacağını kaydetti.

Sıfır İşgaliye uygulaması sayesinde kentte daha az görüntü kirliliği olacağını, Kuşadası’nı ziyaret eden turistin bu durumdan memnun kalacağını ve esnafın da bu sayede daha fazla kâr elde edeceğini belirten Başkan Ömer Günel, “Sıfır İşgaliye” uygulamasında taviz vermeyeceklerini kaydetti.

Uygulamanın Kuşadası’nın kaderini değiştireceğini ifade eden Başkan Ömer Günel “ Benim tek amacım Kuşadası’nı güzelleştirmektir. Güzel bir turizm kenti turist tarafından da tercih edilecektir. “Sıfır İşgaliye” uygulaması kentimizdeki görüntü kirliliğini ortadan kaldıracak. İlçemize gelen turist emin olun ki bu uygulamadan memnun olacaktır. Esnafımızın satışlarının da artacağına inanıyorum.  Tüm esnafımız bu uygulamaya uyacak. Kimseye ayrımcılık yok, bu konuda babamın oğlu olsa tanımayacağımı daha önce belirtmiştim. Sıfır işgaliye tavizsiz uygulanacak” dedi.

BAŞKAN GÜNEL KURALLAR HERKES İÇİN UYGULANACAK DEDİ ve KURAL İHLALİ YAPAN BELEDİYE GÖREVLİSİNE YASAL İŞLEM UYGULATTI

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin park yeri ihlali yapan ve trafiğe kapalı alanlarda motosiklet ve benzi araçları kullanan şoförlere yasal işlem uygulamasını sıklaştırdığını belirten Başkan Ömer Günel “Ben de bir motosiklet sürücüsüyüm. Fakat kurallara uyuyorum. Tüm hemşehrilerimden de bu hassasiyeti göstermelerini istiyorum. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz bu konuda çalışmalarını sıklaştırdı. Emniyet Müdürlüğümüzün de destekleriyle bu sorunu ortadan kaldıracağız. Geçtiğimiz günlerde Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz belediyemize ait park ihlali yapan iki motoru çektirerek sürücülerine yasal işlem uyguladı. Kural ihlali yapan belediye çalışanımız olması kendisine ayrıcalık sağlamaz. İhlali yapan personelimize gerekli yasal ceza işlemi uygulanmıştır. Herkes kurallar önünde eşittir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.