Başkan Günel’den 3. Meclisinde Önemli Kararlar

Kuşadası Belediye Meclisi Başkan Ömer Günel yönetiminde 3. kez toplantı. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen mecliste gündeme alınan maddeler oy birliği ile karara bağlandı.

UYDUKENT PROBLEMİNİ KÖKÜNDEN ÇÖZMEK İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILIYOR

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ilçenin kanayan yaralarından biri olan “Uydukent” ile ilgili önemli konuları gündeme getirdi. Geçtiğimiz günlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 1/5000’lik plana alınan Uydukent projesinin 1/1000’lik plana alınması konusu Kuşadası Belediyesi Meclisi tarafından imar komisyonuna sevk edildi. Uydukent Toplu Konut Projesi’nin yeniden 1/1000’lik plana alınması sayesinde kooperatif üyeleri yapı kayıt belgelerini alabilecek.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Uydukent sakinlerinin yapılacak olan düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacaklarını belirterek “Uydukent ilçemizin en önemli sorunlarından biriydi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Uydukent’i yeniden 1/5000’lik plana almasıyla birlikte bizde bölgede çalışmalarımızı sıklaştırdık. Bugün çalışmalarımızın sonucu olarak Uydukent’i 1/1000’lik plana almak için harekete geçtik. Uydukent artık kötü kaderinden kurtulacak” dedi.

KUŞADASI’NIN SEVİLEN İSİMİNE VEFA BORCU ÖDENECEK “SITKI BAŞKAN’IN MEZARINI KUŞADASI BELEDİYESİ YAPACAK”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 2018 yılı Şubat ayında yaşamını yitiren zihinsel engelli Sıtkı Kundak’ın mezarını yapacaklarını belirtti. Başkan Ömer Günel, Kuşadası Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda gündeme gelen konuyla ilgili “Sıtkı Kundak kentimizin sevilen simalarındandı. Rahmetliye bir ahde vefa borcumuz var. Kuşadası’nda yaşayan hemşehrilerimizin neşe kaynağı olan Sıtkı Başkan lakaplı, Sıtkı Kundak’a yakışacak bir mezar yapmak istiyoruz” dedi. Kuşadası Belediyesi tarafından Sıtkı Kundak’ın mezarının yapılması için bir komisyon oluşturuldu.

DA VİNCİ SERGİSİ KUŞADASI’NA GELECEK

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Tales Matematik Müzesi tarafından hazırlanan Da Vinci Sergisi’nin Kuşadası’nda açılacağının müjdesini verdi. Belediye Başkanı Ömer Günel, 21 Haziran – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında, Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı’nda ziyaretçileriyle buluşacak olan Da Vinci Sergisi’nin Kuşadalılar ve ilçeyi ziyaret eden turistlerden yoğun ilgi göreceğini kaydetti.

“KUŞADASI BELEDİYESİ’NİN KURUMSAL KİMLİĞİNİ YENİLİYORUZ”

Başkan Ömer Günel, Kuşadası Belediyesi’nin uzun süredir kullanılan logosunu çağa daha uyumlu bir logoyla değiştirmek istediklerini belirtti. Günümüzde kurumsal kimliğin önemsenen bir konu olduğuna dikkat çeken Başkan Ömer Günel,“ Günümüzde kurumların logoları daha anlaşılır ve şık hale geldi. Bizde uzun yıllardır kullanılan Kuşadası Belediyesi logosunu yenilikçi bir logoyla değiştirme kararı aldık. Logo değişikliğiyle birlikte ilçemiz turizm alanında kullanılacak bir logonun daha hazırlığı içerisindeyiz. Bu logonun kentimizin tanıtımına büyük fayda sağlayacağına inanıyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.