Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu

Başkan Günel’den Kuşadalılara Doğal Gaz Müjdesi

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, tüm Kuşadalıların doğal gaz hattı çalışmaları ile ilgili beklediği müjdeyi verdi. Başkan Ömer Günel, 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanan doğalgaz çalışmalarının 2019 yılına çekildiğini belirterek çalışmaların doğalgaz talebinin en yoğun olduğu Ege Mahallesi’nden başlayacağını söyledi.

DOĞALGAZ HATTI ALT YAPI ÇALIŞMALARI EYLÜL AYINDA BAŞLIYOR

Kuşadası’nın tüm mahalleri doğalgaz hattına kavuşuyor. Geçtiğimiz yıllarda birkaç pilot bölgede uygulanan doğal gaz hattı döşeme çalışmaları tüm Kuşadası’na yayılıyor. Çalışmalar önümüzdeki Eylül ayında Ege Mahallesi’nde başlayarak tüm Kuşadası mahallelerinde devam edecek.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’na doğalgaz hattını döşeyecek olan ENERYA Şirketi yetkilileri ile bir araya gelerek saha incelemesinde bulundu. Çalışmaların doğalgaz talebinin en yoğun olduğu Ege Mahallesi’nden başlaması gerektiğini belirten Başkan Ömer Günel, “Çalışmalarınızda Aydın Büyükşehir Belediyemizle birlikte elimizden gelen desteği sunacağız. Vatandaşlarımız çalışmalardan olumsuz yönde etkilenmesin istiyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için iş birliği içerisinde olmalıyız” dedi.

“KUŞADASI’NA DOĞALGAZ MÜJDESİNİ VERMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUM”

Doğalgaz çalışmalarının en kısa sürede bitmesi için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini kaydeden Belediye Başkanı Ömer Günel “Kuşadalı hemşehrilerimin yıllardır hasretini çektiği doğalgaz ile ilgili çalışmalarımız sonucunda Kuşadası’na doğalgaz müjdesini vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum. 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanan doğalgaz çalışmalarını, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun büyük desteğiyle 2019 yılına çektik. Doğalgaz talebinin en yoğun olduğu Ege Mahallemizde Eylül ayında; ardından ise diğer mahallelerimizde doğalgaz çalışmalarımız başlayacak. Aydın Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Kuşadası’nın en önemli ihtiyaçlarından birini karşılayarak, Kuşadası’nın yıllardır beklediği hizmeti sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.