Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Başkan Gürkan Hesap Vermeye Davet Etti

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, halka hesap verme toplantılarının 3.’sünü gerçekleştirecek.

Seçim sürecinde Edirne halkına şeffaf, katılımcı, demokratik, hesap verici bir yönetim anlayışı benimseyeceğinin sözü veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, üçüncü kez Edirnelilerin halkın karşısına geçerek hesap verecek.

Halka Hesap Verme Toplantısı’nın Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salon’unda  24 Ocak 2016 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Gürkan, “İlkini 2014 yılının Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz halkı bilgilendirme toplantısının ikincisini 10 Ocak 2015’te gerçekleştirdik. Seçim süreci nedeniyle ertelediğimiz halka hesap verme toplantımızın 3.’sünü gerçekleştireceğiz” dedi.

Kenti Edirne halkıyla birlikte yönetmenin önemine değinen Gürkan, “Yaptığımız hizmetlerin hesabını Edirne halkına veremeye hazırız. Toplantıda ilk olarak bir yıllık değerlendirme yapacağız. Tüm birimlerimizle neler yaptık, ne kadar parayı nereye harcadık halkımıza anlatacağız” diyerek tüm Edirne halkını Halka Hesap Verme Toplantısı’na davet etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.