Başkan Hazinedar Efsane TRT Spikerinin Mezarı Ziyaret Etti

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ağustos ayında hayatını kaybeden TRT spikeri Mesut Mertcan’ın Adana Seyhan’da bulunan mezarını ziyaret etti. Hazinedar, ünlü spikerin mezarının yapılması için talimat verdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Adana’da bir dizi ziyarette bulundu, daha sonra Seyhan ilçesine geçerek geçtiğimiz Ağustos ayında hayatını kaybeden ünlü TRT spikeri Mertcan’ın mezarını ziyaret etti.

 “Mezarını Görünce İçim Sızladı Mezarını Yaptıracağım”

Mezarın bakımsız olduğunu belirten Hazinedar, en yakın zamanda mezarın ünlü spikere yakışır bir biçimde yaptırılacağının sözünü vererek, “ Yaşarken de ölürken de insanların kıymeti bilinmiyor. Bir vefa gecesi yapılsa da tüm dostlarımla orada buluşsam demişti TRT’ye çıktığında. O geceyi yapacağım. Mezarını görünce içim sızladı, mezarını da ben yaptıracağım’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.