Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Başkan Kaplan, Eski Belediye Başkanlarına Onur Plaketi Verdi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı’nda ve kapanan Beldelerde görev yapmış eski Belediye Başkanlarına plaket takdim etti.


Beypazarı Belediyesi ve Belde Belediyelerinin kurulduğu günden bugüne Belediye Başkanı olarak görev yapan ve halen hayatta olan önceki dönem Belediye Başkanlarından, 1981 – 1984 Beypazarı Belediye Başkanı Turhan Kamberli, 2009 -2014 Beypazarı Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp ve kapanan Beldelerden Kırbaşı Belediye Başkanı Cevdet Koçak, 1994 – 2004 Kırbaşı Belediye Başkanı Mehmet Baki Bozkurt, 2004 – 2009 Kırbaşı Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz, 2009 - 2014 Kırbaşı Belediye Başkanı Mustafa Atak, 1999 - 2009 Karaşar Belediye Başkanı Yılmaz Koçak, 2009 - 2014 Karaşar Belediye Başkanı Ali Özdamar, 1975-1977 Uruş Belediye Başkanı Süleyman Uz, 2006 – 2009 Uruş Belediye Başkanı Muhammet Reşat Büyükgedik, 1999 – 2004 Uruş Belediye Başkanı Mehmet Özata katıldı.


Tarihi Taşmektep’te gerçekleşen plaket töreninde konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan; “Dörtbuçuk yıllık belediye başkanlığı dönemimde imkanlarımız ölçüsünde hizmet ve projelerin hayata geçirilmesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Şüphesiz sizler de belediye başkanlığı dönemlerinizde Beypazarı’mız için başarılı çalışmalar yaparak ilçemize değer kattınız. Hepinizi bir arada görmek çok güzel, değerli hizmetleriniz için şahsım ve ilçe halkımız adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ebediyete göçmüş belediye başkanlarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a bu anlamlı buluşma için teşekkür eden geçmiş dönem Belediye Başkanları ilçeye hizmetlerinden dolayı Başkan Kaplan’a teşekkür etti. Böylesine onurlu bir mesleği layıkıyla yerine getirdiği ve kendilerini unutmayarak onure ettiği için memnun olduklarını söylediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.