Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Başkan Karalar, Asfaltlama Çalışmasını Denetledi, İşçilere Teşekkür Etti

Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında ve ilçelerde ulaşımın sorunsuz sürmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda ASKİ ekiplerinin gerçekleştirdiği asfaltlama ve onarım çalışmasında 1200 metrelik yol için 870 ton asfalt kullanılıyor.

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını inceleyen ve denetleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, işçilerle sohbet etti, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yolda meydana gelen çökme nedeniyle yer yer oluşan bozuk zemin, ulaşımı olumsuz etkiliyor ve araçların çukurlara düşmesine neden oluyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.