Öne Çıkanlar meclis Ebru Gündeş 18 ekim mhp grup toplantısı Diş riskli bölge Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan 40 Meslek meclis başkanı laiklik açıklamaları Lale Cangal yeşil türbe ambulans ted abd savunma bakanı

Başkan Karalar, ASKİ Genel Müdür Vekilliği’ne Küreksiz’i Atadı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart seçimlerinden haftalar önce ilan ettiği gibi Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ASKİ) Abdulkadir Küreksiz’i Genel Müdür Vekili olarak atadı. Başkan Zeydan Karalar, Abdulkadir Küreksiz’i makamında ziyaret edip, yeni görevinde başarı dilerken, bu atamanın yerel seçim sürecinde “3 oy olmak için ASKİ’yi HDP’ye verecek” şeklinde asılsız ithamda bulunanlara karşı ders niteliğinde olduğunu vurguladı.  


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu yaptığı atamanın ardından ilk mesai gününde ASKİ Genel Müdür Vekili Abdulkadir Küreksiz’i makamında ziyaret etti. Başkan Zeydan Karalar, ASKİ’nin içme suyu, kanalizasyon ve atık su arıtma hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi, yeni yatırımların sürmesi için kamu kaynaklarını en doğru ve verimli şekilde değerlendireceklerini belirtti. 
Abdulkadir Küreksiz’in daha önce ASKİ Genel Müdürlüğü yaptığını, liyakat ve tecrübesiyle bu görevin hakkını vereceğinden emin olduğunu kaydeden Başkan Zeydan Karalar, yerel seçimler sürecinde rakiplerinin “3 oy almak için ASKİ’yi HDP’ye verecek” şeklindeki gerçek dışı ithamlarına karşılık bu atamanın ders niteliğinde olduğunu ifade etti. 


ASKİ Genel Müdür Vekili Abdulkadir Küreksiz ise şahsını bu önemli göreve layık gören Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür edip, Adana’nın 15 ilçesinde ASKİ’nin hizmetlerinin aksamadan devamı için gece, gündüz çalışmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
AdanaAski
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.