Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Başkan Karalar, “Düşman Değiliz, Adana’nın Sorunlarını Birlikte Çözeceğiz”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda birlik beraberlik mesajları verdi, her partiden belediye meclis üyeleriyle birlikte Adana için çalışacaklarını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi haziran ayı meclis toplantılarının 4. oturumu, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başkanlığında toplanan meclis, gündem dışı konuşmalarla başladı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı, CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş ve MHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi  Abdullah Kaçar’ın konuşmalarının ardından söz alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sinekle mücadeleyle ilgili bilgi verdi. İlgili daire başkanının meclis üyelerine bilgi aktarmasını da sağlayan Başkan Zeydan Karalar, konuyla ilgili halk şikayeti sayısının normal sezon rutinine döndüğünü açıkladı.

Ozan Gülaçtı’nın, ulusal bir televizyon kanalında dile getirdiği iddiaları yanıtlayan Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanlara, belediye bütçesinin yüzde 60-65’ini aktarmaya devam etmesinin mümkün olmadığını belirterek, işe gelmeyen ve haksız yere para alanların tespit edilmesine yönelik işlemlerin farklı yerlere çekilmesinin doğru olmadığını ifade etti.

HAKSIZ VE YANLIŞ BİLGİYLE YAPILAN ELEŞTİRİLER KİMSEYE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni bütün partilere mensup belediye meclis üyeleriyle birlikte yöneteceklerini ve Adanalılara hizmet edeceklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, haksız eleştiri yapılmasının kimseye bir şey kazandırmayacağını söyledi. Göreve gelmelerinin üzerinden henüz 2 ay geçtiğini ve herkesin elini vicdanına koyması gerektiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Mali tabloyu düzeltmek için canla başla çalışıyoruz. Hiç bir işletmede bütçenin yüzde 65-70’i çalışana gidemez. Bu şekilde kurum hayatını devam ettiremez. Sinekle mücadeleyi de , araç ve pompa sayısı planlanandan az olmasına rağmen titizlikle yapıyoruz. Geçmiş yönetim zamanında başlanan projeler arasında uygun olanlara devam edilecek. Biz düşman değiliz, hepimiz Adana için çalışıyoruz. Sorunları aramızda tartışalım, doğru bilgi alalım, öyle bilgilendirme yapalım. Sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.