Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika transfer TÜRKPA Saadet Alpago kimdir Muhbir filistin TürkiyeİşBankası shell dbp siirt il başkanı Reşit Teymur amerika birleşik devletleri

Başkan Kerimoğlu: Avrupa’da Yaşayan Türkler, İç Politika Malzemesi Yapılmasın

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Parlamento Sosyalist Grup toplantısında konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Avrupa’da yükselen ırkçı sağ siyaset, Türk karşıtlığı ve İslamofobiden duyduğu kaygıları dile getirdi.

Strasbourg’da gerçekleşen toplantıda; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Avrupa’da yaşayan Türklerin, her iki taraf açısından da iç politikaya malzeme edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, ”Avrupa’da yaşayan Türklerin duyduğu kaygıların bir an önce giderilmesi ve hükümetlerin bu konuda etkin çalışma yapması için Avrupa Konseyi’ne” çağrıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.