Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna ankara abd

Başkan Şefik Çakıcı Doktorlarla Biraraya Geldi

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, buluşma toplantılarına Doktorlarla devam etti.

Esnaf, işçi ve kamu çalışanlarıyla bir araya gelmeyi hedefleyen, belediye çalışmalarının ve yapılacak projelerin tanıtıldığı toplantılar olan “Buluşma Toplantıları”nınbu sefer ki katılımcıları doktorlar oldu.
 

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı “Buluşma Toplantısında” kültür merkezinden, meydan projesine, Kale seyir terasından, Hayvan ıslah ve bakımevine Doktorların yönelttiği sorulara tek tek yanıt verdi.

Belediye Başkanı Çatıcı Tüm soruları cevapladı

Boyabat Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmada, ilçemizin kendine has mutfağından, keşkek, profve incir uyuşturması ikramında bulunuldu. Yemek sonrasında Doktorlardan gelen sorulara tek tek yanıt veren Belediye Başkanı Çakıcı, Doktorların yönelttiği sokak hayvanlarının durumu, hava kirliliği ve doğalgazın ilçeye getirilmesi, gibi soruları sunum eşliğinde yanıtladı.

Doktorlara Gözlemleyici olun dedi

Doktorlardan gözlemleyici olmalarını isteyen Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Sizler doğumdan ölüme kadar insanlarla birliktesiniz. Sizlerin gözlemleri bizler için önemli. Boyabat’a ilk geldiğinizde nasıl bir izlenimle karşılaştınız? Şuan ki düşünceleriniz neler? Nasıl bir Boyabat hayali içerisindesiniz? Bizden beklentileriniz neler? Bizlerle paylaşırsanız memnunolurum”dedi.

Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen buluşmada;temizlik, hava kirliliği, sosyal donatı alanlarının az oluşu, doktor-hasta ilişkileri, maddi durumu yetersiz olan hastalara belediyenin destek de bulunulması için görüş bildiren doktorlar, ayrıca Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya, düzenlemiş olduğu toplantı için teşekkür ettiler. 

Güzel bir Boyabat bırakmak en büyük gayretimiz

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, sizlere ve sizlerden sonra gelecek doktorlara güzel bir Boyabat bırakmak en büyük gayretimiz, katılımlarınızla bizleri onurlandırdığınız için, sizlere teşekkür ederim , diyerek konuşmasını bitirdi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’dan sonra söz alan AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, "Hükümetin sağlık alanında ve ilçe de gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.Hastane inşaatında çalışmalara devam edildiğini belirten BaşkanYıldız, Halk Eğitim Merkezi binasının da yıkılarak yerine yenisinin yapılacağının"müjdesini verdi.

Doktorlar adına Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya teşekkür eden Boyabat 75 Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Uğur Bekir İnebeyli, “Doktorlar olarak ekip ruhuylaçalıştıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğun üstesinden geldiklerini ifade etti. Başhekim İnebeyli, yemekli toplantıya katılan siz meslektaşlarıma katılımlarınızdan dolayı, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya da böylesi bir toplantı da bizleri buluşturduğu, ağırladığı için teşekkür ederim”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.