Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Başkan Şimşek, “Bu Millet Gazilerimize Minnettardır”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajında Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman Gazilerin yanında olduklarını vurgulayan Şimşek, minnet vurgusu yaptı.

Gazilik ruhunun, Aziz Türk Milletinin milli karakteri olduğunu söyleyen Başkan Ramazan Şimşek “Bugün, bu toprakları vatan kılma uğruna ve yurt canlarından vazgeçerek mücadele veren kahraman gazilerimizin onur ve şeref günüdür. Cumhuriyetimizin Kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanı verilişinin de 99. yıl dönümü olan bugün tarihimizi bizlere hatırlatma günüdür” dedi.

"Vatan size minnettardır"

Hayatta olan gazilere de sonsuz şükranlarını ileten Ramazan Şimşek sözlerine şunları ekledi: “Bu cennet vatan, bayrağımızın, ezanımızın gölgesinde ilelebet var olacaktır. Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. "Ama vatanım olmadan yaşayamam." diyen gazilerimiz vatan size minnettardır” Bizlerde her zaman gazilerimizin ve ailelerin yanında olacağız. Bu yurdu bizlere vatan yapan bütün vatan evlatlarımızın Gaziler Günü'nü kutluyor; bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz kahramanlarımıza minnetlerimizi sunuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.