Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Başkan Şimşek “Siz Biz Yok Gölbaşı İçin Varız”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Şimşek’i bugün de Hmeşehri Dernekleri Başkanları ziyaret etti. Başkan Şimşek, Gölbaşı için hep beraber el ele vererek birlikte çalışacaklarını ifade ederek “Amacımız Gölbaşı’nı hak ettiği yerlere taşımak. Bunun için de siz biz yok Gölbaşı var diyoruz” dedi.


HEMŞEHRİ DERNEKLERİNDEN ZİYARET
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e bugün de Gölbaşı’ndaki Hemşehri Dernekleri temsilcileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gölbaşı’nın hemşehri dernekleri  kuruluşlarından Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Karakurt, Çorumlular Derneği Başkanı Osman Ulunç, Çankırılılar Derneği Başkanı Mustafa Taş, Bayburtlular Derneği Başkanı Yüksel Kaymak, Kars, Ardahan, Iğdır (KAİ) Derneği Başkanı Salih Kara, Ardahanlılar Derneği Başkanı Yücel Aktaş, Artvinlililer Derneği Başkanı Bekir  Demir, Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Gökhan Demir, Samsunlular Derneği Başkanı Kerim Tekin , Kırşehirliler Derneği Başkanı Yalçın  Coşkun, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’i makamında ziyaret edederek yeni görevinde başarılar dilediler.


Gölbaşı’nda yaşayan hemşehri derneklerinin temsilcilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Şimşek, ziyaretlerinden dolayı Hemşehri Dernekleri Başkanlarına teşekkür etti.  Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek, Gölbaşı için hep birlikte el ele vererek çalışacaklarını ifade ederek “Amacımız Gölbaşı’nı hak ettiği yerlere taşımak olacak. Bunun için de siz, biz yok Gölbaşı var diyoruz. Gölbaşı sevdalıları olarak ilçemiz için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Gölbaşı Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.