Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis zorlu psm demet akalın Aleyna Tilki gülben ergen Sertab Erener ermenistan tarkan Ebru Gündeş

Başkan Soner Çetin, “Türkiye’yi Üretim Kalkındırır”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ocak Grubu’nun Kürkçüler Mahallesi’nde bulunan üretim tesislerini ziyaret ederek, Genel Müdür Ali Ocak ile bir süre sohbet etti. Ali Ocak’ın tesisin yanında kurduğu mini hayvanat bahçesini de gezen Başkan Soner Çetin, geyikleri kendi elleriyle besledi.


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, alanında başarılı iş insanlarına yönelik ziyaret serilerine Ocak Grubu ile devam etti.

Kürkçüler Mahallesi’nde bulunan Ocak Grubu’nun üretim tesislerini gezen Başkan Soner Çetin, çalışmalar hakkında şirketin Genel Müdürü Ali Ocak’tan bilgi aldı. Başkan Soner Çetin, üretim tesislerinin her birimini Ali Ocak ile birlikte gezdi ve çalışanlarla sohbet etti.
Türkiye’nin kalkınmasının en önemli koşulunun üretim olduğunu vurgulayan Başkan Soner Çetin “Sizler gibi alanında başarılı olan ve üretim yapan iş insanları aynı zamanda insanlara istihdam sağlayarak ekonomiye büyük katkı sağlıyor. Ekonomik sıkıntıların aşılmasının en önemli koşulu üretim yapmaktır. Sizleri kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.


ÇUKUROVA’YA HAYVANAT BAHÇESİ

Ocak Grubu Genel Müdürü Ali Ocak, Başkan Soner Çetin’in üretim tesisinin yanında bulunan mini hayvanat bahçesini de gezdirdi. 

İçerisinde yüze yakın türün bulunduğu hayvanat bahçesinde kuş cinsleri, geyikler, keçi ve koyunlar ile midilli atlarının bulunduğu hayvanat bahçesini oldukça beğenen Başkan Soner Çetin, geyikleri kendi elleriyle besledi.

Başkan Soner Çetin, hayvanat bahçesinin bir benzerini Çukurova İlçesinde kurmak istediklerini söyledi. Ali Ocak da öyle bir çalışmaya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.