Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Başkan Tiryaki'den Altınköy'ün Hayvanlarına Özel İlgi

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan ve kısa süre içerisinde Ankara’nın oksijen deposu haline gelen Altınköy Açık Hava Müzesi, köy hayatından esintiler sunmaya devam ediyor. Ceylanların, karacaların, geyiklerin, atların, koyun ve kuzuların, ineklerin, ördeklerin, kazların, tavukların ve tavşanların yaşadığı Altınköy Açık Hava Müzesi’nde hayvanlar ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Başkan Tiryaki, bu hayvanların Altınköy’e çok yakıştığını vurgulayarak şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşmak için Altınköy’ü adres gösterdi.

Başkan Tiryaki, biberonla karacaya süt verdi



Sık sık Altınköy Açık Hava Müzesi’ne gelen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, özellikle köydeki hayvanlara büyük ilgi gösteriyor. Başkan Tiryaki’nin sevimli bir karacayı sevmesi fotoğraf karelerine işte böyle yansıdı. Yavru karacalardan birine biberonla süt veren Başkan Tiryaki, bugün şehirlerde yaşayan çocukların doğadaki pek çok hayvanı hiç tanımadığını, hiç görmediğini belirtti.

Bu hayvanlar Altınköy’e çok yakıştı
 “Altınköy Açık Hava Müzesi’nde 100 yıl öncesinin köy hayatını öğrenen çocuklar, aynı zamanda pek çok hayvanı da görme imkanı buluyorlar”  diyen Başkan Tiryaki, Altınköy’ün Ankara’da büyük bir eksikliği ortadan kaldırdığını belirtti. Altınköy’ün atlarını da elleriyle besleyen Başkan Tiryaki, hayvana dokunmanın insanın tüm stresini ve yorgunluğunu attığını aktardı. Şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşmak için Altınköy’ü adres gösteren Tiryaki, tüm Ankaralıları müzeye davet etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.