Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Başkan Tiryaki’den Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna’ya Ziyaret

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’yı makamında ziyaret ederek ”hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna’ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Tiryaki, görüşmenin çok samimi geçtiğini belirterek, Altındağ ve Büyükşehir Belediyelerini ilgilendiren ortak konularda istişarede bulunduklarını, önümüzdeki günlerde ise tekrar bir araya gelmeye karar verdiklerini iletti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Mustafa Tuna’ya hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. İlçemize dair bazı önemli konularda istişarelerde bulunduk. Görüşmenin ardından Sayın Tuna ile daha detaylı bir toplantı yapma kararı aldık. Çok yakın bir zamanda tekrar bir araya gelerek Altındağ ve Büyükşehir Belediyesi'ni ilgilendiren konularda toplantı yapmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.