Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul çin türkiye 17 Mart 2024 Pazar Gündemi gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Başkan Tuncel’e Pazaryerinde Sevgi Seli

31 Mart yerel seçimleri sonrasında ilk pazaryeri ziyaretini gerçekleştiren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sökelilerin tebrik ettiği Başkan Tuncel, pazarcı esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e pazaryeri ziyaretinde Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ile Söke Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Ümit Coşkun da eşlik etti.

Halk ile el ele, yürek yüreğe bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini her fırsatta belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Birlikte yöneteceğiz diyerek yola çıktık. Her zaman halkın içinde olacağız ve halkımıza kapılarımız açık olacak. Söke’nin her bir ferdi artık benim ailem. Biz 120 Bin kişilik bir aileyiz. Yakın zamanda yönetim anlayışımızın farklılığı ortaya koyacağımız icraatlarımızla daha iyi anlaşılacak” dedi.

Vatandaşların Başkanları Levent Tuncel’e sıcak ilgisi dikkatlerden kaçmazken, pazaryerindeki vatandaşlar Başkan Tuncel’le bol bol fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.