Başkan Turgut, “İlçemizin Dört Bir Yanında Çalışıyoruz”

Silifke’nin dört bir yanında devam eden çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, çalışmalarını hafta sonları da sürdürüyor.

Seyranlık ve Malır mahallelerinde belediye ekiplerince yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Mustafa Turgut, gittiği her mahallede yaşlı, engelli ve hastaların şikâyetlerini de dinleyerek, onları tedavileri konusunda bilinçlendiriyor ve yönlendiriyor.

“Havaların güzel gitmesini fırsat bilerek çalışmalarımıza her zamankinden daha erken ve hızlı başladık” diye konuşan Başkan Turgut, “Fen İşleri, Park Bahçeler, Plan ve Proje ile İmar Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında çalışıyorlar.Bizlerde yaptığımız çalışmaları her fırsatta yerinde inceliyor ve takip ediyoruz.

Bizlere ulaşamayan yaşlı, engelli ve başka sebeplerden dolayı birçok vatandaşımızda var. İşte farklı nedenlerden dolayı gelemeyen vatandaşlarımızın evlerine, mahallelerine ve ayaklarına kadar gidiyor, onlarında sıkıntılarını ve taleplerini dinliyoruz.
Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık. Her zaman halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yaptıklarımız ve ilçemiz için planladığımız projelerimiz birleştiğinde, Silifke daha yaşanılır ve daha sosyal bir kent olacak. Hiç bir zaman halkımızla aramıza bir engel koymadık. İsteyen vatandaşımız yanımıza gelip derdini, taleplerini rahatça anlatabiliyor. Bizlerde çözümü konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Halkımızın yüzündeki güler yüz bize bütün yorgunluğumuzu unutturuyor. Bizim için esas olan vatandaşlarımızın mutluluğudur” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.