Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Başkan Turgut: “Silifke’miz Hizmetlerin En Güzelini Hak Ediyor”

Silifke Belediyesi tarafından 11 bin m2 alan üzerinde projelendirilen mesire alanı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Sayağzı Mahallesinin Göksu Nehri kenarında devam eden çalışmalar kapsamında modern mimari özelliklere sahip Barbeküler, Piknik masaları, Oyun grupları, Yıkama tezgâhları, Düğün alanı, Büfe ve Wc’lerin zemin düzenlemeleri yapılıyor. Silifkeliler, toplam 11 bin m2’lik bir alanda sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla, şehrin merkezinde aileleriyle birlikte rahat, huzurlu, keyifli ve güvenli vakit geçirebilecekleri prestijli bir dinlenme alanına kavuşacak.
Şehir insanı için kolay ulaşılabilir yapısıyla tam bir dinlenme alanı kimliğine kavuşturulacak Mesire alanının yolları ve kaldırımları ise tamamlanmak üzere.

“BİRÇOK PROJEMİZİ UYGULAMAYA GEÇİRİYORUZ”
Mesire alanında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “2017 yılında daha çok yatırımlara dönük çalışmalar yapacağız. 4. Köprü, Sayağzı Mesire Alanı, Mukaddem Mahallesi Parkı, Kale Eteği Seyir Terası, Anaokulları, Gazi ve Taşucu Mahallesi Kapalı Pazar Yerleri, Hayvan Pazarı, Mara Yaylası Düzenleme,  Cemevi  Projesi, Kapalı Otopark ve Muhtar Evleri gibi birçok projeyi bu yıl içerisinde hayata geçiriyoruz.
Ayrıca bunlarla birlikte ilçemizde sosyal hayatın canlanması, kentimize gelen yerli ve yabancı konukların hoşça vakit geçirebileceği güzel bir alan inşa ediyoruz. Düzenleme çalışmaları ve donatılarıyla kentsel yapıya estetik ve işlevsel katkı sağlayacak bu alanımızı kısa sürede halkımızın hizmetine açacağız. Çevre düzenlemeleri, yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarında sona geldik. İçerisinde Barbeküler, Piknik masaları, Oyun grupları, Yıkama tezgâhları, Düğün alanı, Büfe ve Wc’lerin bulunacağı bu alan, kentimize ayrı bir canlılık ve artı değer katacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.