Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank beşiktaş chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Başkan Yaşar: İstiyoruz Ki Yenimahalle’de Herkes İbadetini Layıkıyla Yerine Getirsin

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne bir cami yaparak buradaki ihtiyacı karşılayacağız. İstiyoruz ki Yenimahalle’de herkes ibadetini layıkıyla yerine getirsin” dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle genelinde 280 civarında cami olduğunu belirterek, “Biz tüm inançlara saygının insan olmanın gereği olduğuna yürekten inanıyoruz. Bölgemizdeki tüm camilerin ve İnanç merkezlerinin insan onuruna yakışır bir temizlikte ve estetikte olması gerektiğini düşünerek hizmet ediyoruz. Ayrıca ihtiyaca göre hizmet üretme anlayışımız ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne de biz belediye olarak bir cami yaparak buradaki ihtiyacı karşılayacağız. İstiyoruz ki Yenimahalle’de herkes ibadetini layıkıyla yerine getirsin” açıklamasında bulundu.

­146 CAMİYE TADİLAT
Yenimahalle Müftüsü Sinan Kazancı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Ziyarette Yenimahalle’deki huzur ortamına ve kurumlar arası işbirliğine değinen Yaşar, “Her düşünceye saygım var. Herkese kapım açık. Yenimahalle’yi huzur ve kardeşlik içinde yönetiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yenimahalle Belediyesi’nin camilere desteğinin altını çizen Yaşar, “Camilerimizin tamir, tadilat işlerini, temizliklerini yapıyoruz. Bugüne kadar 146 cami tadilatı yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” ifadesini kullandı.

“CAMİ 500 METREKARELİK KULLANIM ALANINA SAHİP OLACAK”
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne Yenimahalle Belediyesi olarak bir cami yapacaklarını da sözlerine ekleyen Yaşar, “Yaklaşık 500 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak cami, yaklaşık 300 metrekarelik harim bölümüne sahip olacak. Bu yıl içerisinde tamamlanacak cami, çevre düzenlemesi de yapılarak vatandaşın hizmetine sunulacak” bilgisini verdi. Yenimahalle Müftüsü Sinan Kazancı da Yenimahalle Belediyesi’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.