Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Başkan Zeydan Karalar, “Başkanınız Size Kurban Olsun”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Belediye Evleri Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına katılan Başkan Zeydan Karalar, hemşehrilerinin Ramazan ayını kutladı, Yüce Allah’tan birlik, barış ve huzur diledi. Başkan Zeydan Karalar, seçim öncesi bütün karalamalara rağmen kendisinden desteğini esirgemeyen Belediye Evleri halkına teşekkür etti, ‘Size kurban olayım’" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Belediye Evleri Mahallesi’nde 2 bin kişilik iftar yemeği verildi. “Nerede o eski ramazanlar?” temasıyla düzenlenen iftar programında Kur’an-ı Kerim okundu, Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Şube Müdürlüğüne bağlı sanatçılar; tasavvuf musikisi, orta oyunu, neyzen gösterisi gerçekleştirdi. Etkinlikte Karagöz-Hacivat sunumu yapıldı.

BARIŞ, HUZUR, BEREKET, RAHMET AYI

İftar programına Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Çelebi de katıldı.

Belediye Evleri’nde halkla bütünleşen, kucaklaşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İslam Alemi’nin, 11 ayın incisi Ramazan’ını kutladı. Ramazan ayının herkesin kendini dinlediği, yaptığı iyiliği kötülüğü hatırladığı, olumsuzlukların, küskünlüklerin bir yana bırakılması gereken, barış , bereket, rahmet ayı olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, hemşehrileriyle birlikte iftar  sofrasına oturmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

HALKIMIZLA SEVGİ BAĞIMIZ ÇOK GÜÇLÜ

Başkan Zeydan Karalar, “Belediye Evleri’nde de görüldüğü üzere, milletimizle aramızdaki sevgi bağı çok güçlü, muhabbetimiz karşılıklı. Bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onlar da beni görünce büyük mutluluk yaşıyorlar. 11 Ayın sultanı Ramazan ayı, düşmanlıkların bir kenara bırakılması, barış ortamının oluşturulması için bir fırsattır. Halkımızın bir araya geldiği, huzur bulduğu bir aydır Ramazan. Ramazan ayının memleketimize huzur, barış ve aydınlık getirmesini Yüce Rabbimizden diliyorum. Allah hayrınızı kabul etsin. Şeref verdiniz” dedi.

BEN DE SİZE KURBAN OLAYIM

Kendisine inananlara teşekkürlerini ileten Başkan Zeydan Karalar, “Bu kardeşinize inandığınız, güvendiğiniz ve destek verdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Seyhan belediye başkanlığında olduğu gibi asla sizi mahcup etmeyeceğim. Bizi kötüleme, karalama kampanyalarına rağmen, bunları dinlemediniz, aslan gibi arkamda durdunuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı yaptınız beni. Ben de size kurban olayım değerli hemşehrilerim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.