Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat abd

Başkan Zeydan Karalar Taburcu Oldu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Covid 19 nedeniyle tedbir ve tedavi amaçlı kaldığı hastaneden hafta sonu taburcu oldu.

Covid 19 nedeniyle hastanede tedavisi yapılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar taburcu oldu. Karalar'ın tedavisi evde karantina kapsamında devam edecek. 

Çalışmalarını evinde, karantina koşullarında sürdüren Başkan Zeydan Karalar, süreç boyunca iyi dileklerde bulunan vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Başkan Zeydan Karalar, büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına da bu vesileyle bir kez daha minnettarlıklarını iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.