Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Başkanlardan Kahramankazan’a Çıkarma

Kahramanakazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı ağırladı.

Akgül, Turgut ve Kaplan’dan Ertürk’e ziyaret
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti. Başkan Ertürk, çiçeklerle karşıladığı misafirlerini makamında ağırladı. Ertürk, farklı zamanlarda gerçekleştirilen ziyaretlerde Akgül, Turgut ve Kaplan’a yaptıkları çalışmalar, yapımı devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaretler kapsamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Ertürk, misafirlerine el işçiliğiyle yapılmış ipek bir Türk Bayrağı ile ilçeye özgü hediyeler takdim etti. Başkan Ertürk, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Akgül, Kaplan ve Turgut’a teşekkür etti. Akgül, Turgut ve Kaplan da gösterdiği ilgi ve misafirperverliğinden dolayı Başkan Ertürk’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.