Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

‘Bavulumdaki Hikayeler’ İzleyenlerden Tam Not Aldı

Kartal Belediyesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında ‘Bavulumdaki Hikayeler’ adlı tiyatro oyununu Kartallı tiyatro severlerle buluşturdu. Hakan Hüseyin Gül’ün yazıp yönettiği; tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu Cenan Çamyurdu’nun sahne aldığı tek kişilik oyun, izleyenler tarafından çok beğenildi.
 
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hürriyet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tek perdelik oyuna, çok sayıda vatandaş katıldı. Ezel, Kabadayı gibi televizyon dizilerinden tanınan Cenan Çamyurdu’nun sahne aldığı oyunda; Niyazi isminde bir karakterin başından geçen olaylar, izleyiciyle buluştu. Yer yer kahkahanın ve gözyaşının eksik olmadığı tiyatro oyununun sonunda ünlü sanatçı, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.