Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kara liste Alpay Karadağ Kulp ege ihracatçı birlikleri Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan Meslekler çukurova belediyesi medicana Goggle Hakkari

Bayramlıklar Belediyeden

Etimesgut Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısı ile ilçedeki ihtiyaç sahibi, engelli, Türkmen, Suriye ve Ahıska Türkleri'nden oluşan 3 bin aileye bayramlık hediye etti. Şefkateli Çarşısı'na randevu sistemiyle davet edilen vatandaşlar, dilediklerini üzerlerine deneyerek ve beğenerek mağazadan alışveriş yapar gibi aldılar. Pantolon, tişört ve ayakkabıdan oluşan bayramlıklarını alan çocukları mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 



Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Şefkateli Çarşısı'na gelerek bayramlıkları inceledi ve çocukları çeşitli hediyelerle sevindirdi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Demirel, her bayram olduğu gibi bu bayram öncesinde de ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı yaptıklarını söyledi.
 
YAŞAM DESTEĞİ SAĞLIYORUZ
Başkan Demirel, "Yaklaşık 600 bin nüfuslu ilçemizi tarayarak ihtiyaç sahibi ailelerimizle birlikte, ülkemizde geçici olarak bulunan Türkmen ve Ahıskalı soydaşlarımızı ve Suriyeli misafirlerimizi tespit ediyoruz. Görevli arkadaşlarımız, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ederek durumlarını ve ihtiyaçlarını rapor ediyorlar. Ailede çalışan yoksa, çalıştığı halde geçinebilecek yeterli gelire sahip değilse, aşevimizden hergün sıcak yemek imkanı sağlıyoruz, ekmek yardımında bulunuyoruz, Eti-Kart hizmetimizden yararlandırıyoruz. Eti-Kart'la belirli marketlerden gıda alışverişlerini kredi kartıyla alır gibi yapabiliyorlar. Bayramlarda da Şefkateli Çarşımızdan giyim yardımında bulunuyoruz. Yardımlarımızı, azami dikkat, hassasiyet ve nezaketle yapmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle bir kez daha duyarlı vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza ve sivil toplum temsilcilerine çağrıda bulunuyorum; Çevrenizdeki ihtiyaç sahiplerini lütfen belediyemize bildiriniz ya da yönlendiriniz" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.