Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul çin türkiye 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Belediye Öz Kaynakları İle Kuşadası Sokaklarını Yeniliyor

Kuşadası Belediyesi kendi öz kaynakları ile sokak ve caddelerini yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Kuşadası Belediyesi Asfalt ve Parke Şantiyesi’nde üretilen malzemeler kullanılıyor. Belediye Başkanı Ömer Günel’in talimatı ile bakımsız hiçbir cadde ve sokağın bırakılmayacağı Kuşadası’nda Sanayi Sitesi sokakları dâhil olmak üzere birçok mahallede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

15 GÜNDE 9200 METREKARE PARKE

Son 15 gün içerisinde Karaova Mahallesi’nde 8700 metrekare,  Sanayi Sitesi 15. Sokak’ta 350 metrekare, Türkmen Mahallesi’nde ise 150 metrekare kilit parke taşı döşemesi yapıldı. Toplam 9200 metrekarelik kilit parke döşemesinin sarf malzemesinin tamamı Kuşadası Belediyesi Asfalt ve Parke Taşı Şantiyesi’nde üretildi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “ Kuşadası Belediyesi’nin mevcut mali yapısı ortadadır. Bu noktada Belediyenin öz kaynaklarını doğru şekilde kullanması gerekmektedir. Belediyemize ait Asfalt ve Parke Şantiyesi’nde günde 600metre 30x50 bordür, 1200 metre 20x50 bordür, 360 metrekare kilit parke, 320 metrekare elips (altıgen) parke üretilmektedir. Cadde ve sokaklarımızın bakım, onarım ve yenileme işlemlerini kendi ürettiğimiz malzemeler ile yaparak ciddi bir tasarruf sağlıyoruz. Tercihimiz ve önceliğimiz her zaman, ürettiğimiz hizmetleri öz kaynaklarımız ile sağlamak yönündedir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.