Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar Herne Belediye Başkanı Dudda'yı Ağırladı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Almanya’nın Herne Belediye Başkanı Frank Dudda ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, kardeş belediye protokolü çerçevesinde iş birliği içerisinde oldukları Almanya’nın Herne Belediye Başkanı Dudda ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Dudda’nın ziyaret sebebi ise önümüzdeki aylarda gerçekleştirilen olan ekonomi zirvesi. Zirve hakkında konuşan Hazinedar, yerel yönetimler açısından çok önemli bir projeyi hayata geçireceklerini belirterek,  “Avrupa ile son dönemde bizi anlamayan, bizi anlamakta güçlük çeken ve içerideki hatalarımızla ilgili bizimde karşı refleksle doğru hareket etmemizi engelleyen kötü siyasal iklimi değiştirecek bir program. Almanya’nın lojistik ve ekonomik olarak önemli bir bölgesi olan Herne’nin belediye ekibi ile beraberiz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.