Beşiktaş Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri Anısına Demokrasi Anıtı Açıyor

Beşiktaş Belediyesi, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nde 15 Temmuz şehitleri adına Beşiktaş’ta demokrasi anıtı açıyor. 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında ünlü futbolcular müsabaka yapacak.

Beşiktaş Belediyesi 15 Temmuz günü kapsmında etkinliklerini açıkladı. Hakemliğini de eski hakem Ahmet Çakar’ın yöneteceği, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Oğuz Çetin gibi birçok eski efsane futbolcunun yer alacağı halı saha müsabakası Levent Spor Tesisleri’nde bugün saat 15.00’de oynanacak.Ardından saat 17.00'de anıtın açılışı yapılacak. İki etkinliğe de Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve şehit aileleri katılacak. 15 Temmuz Demokrasi Anıtı açılışıOrtaköy Ortabayır Sokak Karayolları Arazisi’nde gerçekleşek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.