Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs rusya chp Covid19 terörist Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar enflasyon AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Beşiktaş Belediyesi Hakkari’de Çocuk Şenliği Düzenledi

Beşiktaş Belediyesi’nin 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Kurban Bayramı dolayısıyla Hakkâri’de düzenlediği  Çocuk Şenliği hakkında Belediye Başkanı Murat Hazinedar “Kürt, Türk, Arap hepsi bizim insanlarımız bu nedenle sosyal projelerle farklı köprüler kuruyoruz. Her şeyin başı sevgiden geliyor” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Belediyesi ve Hakkari Belediyesi işbirliği ile 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Kurban Bayramı dolayısıyla Hakkâri’de 'Çocuk Şenliği' düzenledi. Türkiye'nin en büyük oyun parkının kurulduğu şenlikte çocuklar için zıpzıp oyun parkı, palmiye kaydırak, tırmanma duvarı, olimpik parkur, engelli parkuru, rodeo similatör, baskılı balonlar, maskotlar ve yüz boyama alanları kuruldu. Animasyon ekipleri, tiyatrolar, müzik dinletilerinin de yer aldığı şenlik bayram boyu devam edecek. Etkinlikte Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar Murat çocuklarla bir araya gelerek onlara hediyeler verdi. 

“Hakkâri Belediyesi De Bizim Kardeş Belediyemiz”

 Çocuk Şenliği'nde açıklama yapan Hazinedar şu ifadeleri kaydetti:

" Bugün kurban bayramı ve 1 Eylül Dünya Barış Günü. Bende ilk defa memleketim dışında bir bayram geçiriyorum ama Türkiye ailesinin ve idareci olmanın bir sorumluluğu var. Onun için bu bayram Hakkari’deyiz ve burada çocuklara bir şenlik alanı kurduk. Biz ülkemizin her yerine vatanın aynı duygularıyla yaklaşarak bu değerleri büyütüyoruz. Bu değerleri Beşiktaş’tan tüm Türkiye’ye aktarmak bizim sorumluluğumuzdur. Kürt, Türk, Arap hepsi bizim insanlarımız bu nedenle sosyal projelerle farklı köprüler kuruyoruz. Her şeyin başı sevgiden geliyor. Burada artık Beşiktaş’ın değerlerine sahip çıkan Hakkâri var. Ortak değerleri büyütme noktasında adımlar atıyoruz. Hakkâri Belediyesi de bizim kardeş belediyemiz. Hangi partiden olduğunun bir önemi yok şu anda kayyum ile yönetiliyor. Biz Hakkârilileri hizmetlerle buluşturmak için buraya geliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.