Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd rusya

Beşiktaş Belediyesi Ustalara Saygı Etkinliklerinde İzzet Öz’ü Ağırlayacak

 Beşiktaş Belediyesi, "Ustalara Saygı” etkinlikleri kapsamında 24 Temmuz’da İzzet Öz’ü konuk edecek.

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen, “Ustalara Saygı” etkinlikleri 24 Temmuz Pazartesi akşamı İzzet Öz’e Saygı Gecesi ile devam edecek. Bu sene 50. sanat yılını kutlayan İzzet Öz’ün dostlarının müzikleri ve sohbetleriyle katılacağı etkinlik, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın da katılımlarıyla saat 21.00’de başlayacak.  İzzet Öz’ün dostlarından Nükhet Duru’nun da sahne alacağı etkinlikte Hakan Başar, Yarkın Tuncer ve Türker Çolak eşliğinde mini bir resital verecek.

Cevdet Alanbay, Siney Yılmaz ve Goncagül Alankaya’dan oluşan Akustik Bişeyler’in 70'lerden günümüze geniş bir yelpazeden oluşan repertuarlarını bu kez İzzet Öz için yorumlayacakları gecenin konukları arasında Ahmet San, Fuat Güner, Gonca Vuslateri, Murat Meriç ve Özalp Birol da yer alıyor.
Ustalara Saygı etkinlikleri, 7 Ağustos’ta Selçuk Ural’a Saygı Gecesi ile yine Abbas Ağa Parkı’nda devam edecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.