Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları

Beşiktaş Belediyesi ve BM Ortaklığıyla Mülteci Temalı Sergi Açılacak

Visioncy sanat ekibi, “Exodus Deja-Vu” isimli mülteci odaklı sergiyi yarın Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi’nde açacak.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve Beşiktaş Belediyesi’nin destekleriyle mülteci odaklı bir sergi düzenlenecek. Dünyanın birçok ülkesinde mülteci krizine dikkat çekmek için sergi açan Visioncy sanat ekibi, “Exodus Deja-Vu” isimli mülteci odaklı sergiyi, yarın saat 16.30’da Fulya Sanat Merkezi’nde açacak. Sergide aralarında Çoşkun Aral ve Nilüfer Demir’in de bulunduğu çok sayıda yerli ve yabancı savaş muhabirinin çekmiş olduğu fotoğraflar yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.