Öne Çıkanlar Koronavirüs chp Covid19 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar galatasaray kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fenerbahçe rusya

Beşiktaş Ustalara Saygı Etkinlikleri Çerçevesinde Ali Rıza Binboğa’yı Ağırlayacak

Beşiktaş Belediyesi “Ustalara Saygı” etkinlikleri kapsamında bu akşam saat 20.30’da Abbas Ağa Parkı’nda Ali Rıza Binboğa’yı ağırlayacak.

Kültür, sanat, edebiyat ve düşün dünyasındaki usta isimlerin çeşitli yönleriyle izleyici ile buluşmasını hedefleyen Beşiktaş Belediyesi “Ustalara Saygı” toplantıları bu akşam “Yarınlar Bizim”, “İlk Öğretmen”, “Baharı Beklerim” gibi unutulmayan eserlerin bestecisi, şairi ve yorumcusu Ali Rıza Binboğa’ya Saygı Gecesi ile sürecek. Etkinlik, yaz dönemi nedeniyle açık havada, Beşiktaş Abbas Ağa Parkı’nda saat 20.30’da başlayacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.