Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Beşiktaş’ta Bilgen Bengü’ye Saygı Gecesi Düzenlendi

Beşiktaş Belediyesi “Ustalara Saygı” etkinlikleri kapsamında, 43 yıldır sahnelerde olan Bilgen Bengü’yü ağırladı.

Beşiktaş Belediyesi tarafından Abbasağa Parkı’nda düzenlenen ve kültür, sanat, edebiyat ve düşün dünyasındaki usta isimlerin çeşitli yönleriyle izleyici ile buluşmasını hedefleyen “Ustalara Saygı” etkinlikleri , Bilgen Bengü Saygı Gecesi  ile devam etti.
“Delisin", "Bak Şu Çocuğa", "Olmaz ki", "Uçtu Uçtu" şarkıları yıllardır dillerde dolaşan Cici Kızlar’ın Kıvırcık Bilgen’ini aralarında Güzin ile Baha, Coşkun Demir, Ece Dorsay, Ersan Erdura, Filiz Özkol, Funda Sevilay Ünal, Nino Varon ve Salim Dündar’ın da olduğu sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.