Öne Çıkanlar 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti Başkan Güney Süper Lig İlhan Cavcav cezayir ithalat yasak Ahmet Özkürkçüler İzmit kuruçeşmedeki kültür merkezinin adı erol olçak kültür merkezimi oldu idam cezası neden gelecek ramazan bayramı kaç gün? atatürk havalimanındaki patlamada ölü sayısı kaça yükseldi kılıçdaroğlu ab büyükelçileri ile kahvaltıdan sonraki konuşması lg teknoloji toplu iş sözleşmesi

Beypazarı'nda İlk Günden İtibaren Çalışmalar Devam Ediyor

Beypazarı Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgınının ülkemizde görüldüğü andan itibaren çalışmalara başlayarak tüm tedbirleri aldı.


Belediye bünyesindeki ilaçlama ekiplerinin sayısı artırılarak ilçenin her noktasında vatandaşların sağlığı ve huzuru için ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına 7 gün 24 saat hizmet anlayışı ile devam ediyor.

Ayrıca ilçede kurulan Vefa Sosyal Destek Hattı ile de sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların evlerinde mağdur olmamaları adına destek hattına gelen çağrılar anlık değerlendirerek saha ekiplerinin müdahalesi hızlandırılıyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘Pandeminin ülkemizde baş gösterdiği andan itibaren ilçemizde alınacak tedbirler konusunda seferberlik ilan ederek bu zorlu süreçle mücadelemiz başladı. İlk olarak ilaçlama ekip sayılarımızı artırarak ilçemizin her noktasında dezenfekte çalışmalarımıza başladık. Ardından Vefa Sosyal Destek Hattını hayata geçirerek evden çıkması kısıtlanan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.