Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Kovid19 Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Beypazarı’nda Parklara Bakım Ve Onarım Yapılıyor

Yapımı Beypazarı Belediyesi BEY-BEL şirketi tarafından üstlenilen ilçe merkezindeki parklarda yenileme çalışması başladı.


Beypazarı Belediyesi BEY-BEL şirketine bağlı ekipler bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor. Beypazarı Belediyesi, merkezde bulunan 52 adet mevcut parkta ve yeşil alanlarda kaucuk zemin tamiratı, bank, piknik masası, kamelya, oyun grupları, yürüyüş yolları, spor aletleri, ağaç ve çalı grubu dikimi, çöp kovaları ve korkulukların bakım onarımlarını gerçekleştiriyor.Yetkililer , "Parklarda tek bir sorun olmamasına büyük önem veriyoruz. Bir taraftan bakım onarım çalışması yaparken Ayvaşık Mahallesi Oğuzkent mevkii, Hacıkara Mahallesi Çamlıbağ mevkii, Başağaç Mahallesi İpekyolu Sokak ve Şelale Evleri önünde ve Ülkü Doğa Kent sitesi yanında olmak üzere 5 yeni parkın yapımına başlandığını belirtti.


 “Çalışmalar Sürüyor”
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’İlçemize kazandırılan yeni parklar ile vatandaşlarımıza nefes alabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar kazandırırken, parklarımızdaki kullanımdan dolayı oluşan olumsuzlukları da çözüme kavuşturuyoruz. Bakım ve onarım işlemlerini yaptığımız parklarımız ile çocuklarımıza daha modern oyun alanları yaratıyoruz. Kuracağımız güvenlik sistemleriyle parklarımızı 24 saat boyunca izleyerek oluşabilecek olumsuzluklarında önüne geçmiş olacağız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.