Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd chp Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Binlerce Yenimahalleli Yürüyerek Baharı Karşıladı

Yenimahalle Belediyesi tarafından “Sevdam Yenimahalle” sloganıyla düzenlenen “Bahara Merhaba Spor Yürüyüşü” büyük bir katılımla gerçekleşti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın öncülüğünde başlayan yürüyüşte, Batıkent Gimsa önünde Başkan Yaşar’ı karşılayan binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla Batıkent Meydan Seçim İletişim Bürosu’na kadar coşkuyla yürüdü.

“Benim Sevdam Yenimahalle”

Vatandaşlarla birlikte omuz omuza yürüyen Yaşar’a ailesi ve CHP Ankara Milletvekili Murat Emir de eşlik etti. Fethi Yaşar’ın seçim şarkısını söyleyerek ellerinde bayrakları dalgalandıran vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Varış noktasında Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu da, dans gösterisiyle coşkuyu ikiye katladı.

Halk oyunu gösterisinin ardından torunu Zeynep Yaşar’ı da yanına alarak seçim otobüsünden muhteşem kalabalığa seslenen Başkan Yaşar, “Benim Sevdam Yenimahalle” diyerek konuşmasına başladı.

“Bizler birbirimize gönülden bağlı, çok büyük bir aileyiz”

Göreve geldiği günden bu yana herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle yarattığını vurgulayan Yaşar, “Bugün bu bahara merhaba yürüyüşümüzde sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum. Mart’ın sonu bahardır. Bizler birbirimize gönülden bağlı, çok büyük bir aileyiz. Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’yi 10 yılda, herkesin yaşamaktan mutluluk duyduğu bir ilçe haline getirdik. Sizlere ağabeyiniz olarak ne söz verdiysem yerine getirdim. Batıkent’te yaşayan gençlerimiz şimdi başka semtlere gitmek zorunda kalmıyor. Bugün sinema, alışveriş, kafeterya, restoran gibi her türlü ihtiyaçları için Meydan AVM’yi kullanılıyor. Ayrıca içerisinde bulunan YENİMEK kurs merkezleri ve kütüphanesi ile yüzlerce ilçe sakinine hizmet sunuluyor. Batıkent’te hayat var. Batıkent tüm Ankara’dan göç alan bir bölge haline geldi” dedi.

Sandıklara sahip çıkmak vatandaşlık görevidir

Sözlerine vatandaşları 31 Mart’ta sandıklara sahip çıkmaya davet ederek devam eden Yaşar, “Yenimahalle’ye çocuk yaşta gelen Fethi Yaşar nasılsa bugün karşınızda ki Fethi Yaşar da aynı Fethi Yaşar. Benim arkamda halkım var. 31 Mart akşamı yine birlikte, yeni bir yola çıkacak, yeni başarılara hep birlikte imza atacağız. Sadece oy kullanmak değil, sandıklara sahip çıkmakta bir vatandaşlık görevidir. 31 Mart’ta tüm vatandaşlarımızı bu konuda sorumluluk sahibi olmaya, geleceğimize sahip çıkmaya davet ediyorum. Benim sevdam Yenimahalle’dir. Benim sevdam Cumhuriyettir. Benim sevdam Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür” diye ifade etti.

Etkinlik sonunda Yenimahalle Belediyesi sporcuları tarafından Fethi Yaşar’a “Sevdam Yenimahalle” madalyası takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
Yenimahalle Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.