Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana abd tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Büyükşehir Belediyesi Kuşadası’na 1 Milyar 250 Milyon TL Yatırım Yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel Kahramanlar Caddesi esnafını ziyaret etti. CHP adayı Ömer Günel seçim çalışmaları kapsamında Kuşadası’nda yüzlerce esnafı işyerinde ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi veriyor. 


Ömer Günel yetki aldıklarında Kuşadası’nın bir marka olabilmesi için bir çok projelerinin olduğunu belirterek, “Özellikle yaz aylarında büyük bir sorun haline gelen kent içi trafik sorununu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi ile kısa, orta ve uzun vadeli dönemlerde uygulanacak çözüm önerileri geliştiriyoruz. Otopark sorununu inşa edeceğimiz yeraltı otoparkları ile çözümlemeyi hedefliyoruz.


Büyükşehir Belediyesi 1 milyar 250 Milyon TL Yatırım Yapacak

Kentimize giriş-çıkış ve karayolu bağlantılarında yeni düzenlemeler yapacağız. Davutlar Kavşağı ile Turgut Özal Bulvarı arasına 10 km uzunluğunda yeni bir çevre yolu açarak Kuşadası’nın merkezindeki trafik yoğunluğuna alternatif bir çözüm getireceğiz. Mevcut yolların altyapı standartlarını iyileştirerek daha verimli halde kullanımını sağlayacağız. Kent içi trafik akış hızını ve güvenliğini arttıracak akıllı sinyalizasyon uygulamalarını devreye sokacağız. Kent içi trafiğe ait dolaşım planlarını hazırlayarak ana arter ve bağlantı yollarını içeren bir dolaşım planı esas alınarak tek yön-çift yön uygulamalarını hayata geçireceğiz. Yayaların güvenli bir şekilde hareket etmesi için yaya kaldırımlarındaki gerekli düzenlenmeleri gerçekleştireceğiz. Oluşturacak olduğumuz Kuşadası’na özgü marka ile şehrimize ait tüm yerel ürünlerin üreticiden tüketiciye ulaşmasını gerçekleştireceğiz. Projemiz ile özellikle Kuşadası’na gelen misafirlerimiz; sunduğumuz bu ürünleri satın alarak Kuşadası’nın ekonomisine ve tanıtımına katkı sağlanmış olacaktır.
Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından biri yeni belediye hizmet binası ve kent meydanı olacak. Kuşadası Belediyesi olarak biz de yeni otogarı yapacağız. Tüm çalışmalarımızda Büyükşehrin imkanlarını ve desteklerini kullanacağız.”  dedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
Kuşadası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.