Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna ankara abd

Büyükşehir Davasından Erteleme Kararı Çıktı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte çoğu Belediye bürokratı 129 sanığın yargılandığı Büyükşehir Davası'nda bir erteleme kararı daha çıktı. İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Anayasa Mahkemesi'ne yapılan davanın iptali yönündeki başvurunun esastan incelenmesinin sürdüğü belirtilerek, söz konusu başvuruya ilişkin yanıtın beklenmesine karar verildi. Mahkeme heyeti, bir sonraki duruşmanın 19 Nisan 2016 tarihinde yapılmasını kararlaştırdı. 

Duruşmaya katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Adliyesi'nden ayrılırken yaptığı açıklamada "Duruşma, Anayasa Mahkemesi'nin kararını beklemek üzere 19 Nisan’a ertelendi. Bu süreç böyle uzayıp gidiyor. Biz işimize bakıyoruz. Sabah dünyanın en önemli gelinlik fuarlarından birini açtık. Şimdi gidip oradaki toplantılara katılacağım. İzmir’in kalkınması, sektörün büyümesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.