Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Çanakkale Belediye Başkanı Gürkan, Dink'i Andı

Çanakkale Belediyediyesi’nden Hrant Dink’i anma mesajı geldi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gürkan Hrant Dink’in ölümünün 9. yılı sebebiyle anma mesajı yayınladı.

Çanakkale Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan mesajında Gürkan şu ifadeleri kullandı:

“Bazen tek bir kurşun yetiyor inandığın tün değerleri yerle bir edip seni bu dünyadan koparmaya. Gazeteci Hrant Dink’in, genel yayın yönetmeni olduğu Agos gazetesinin önünde öldürülmesinin üzerinden tam 9 yıl geçti. 9 yıl önce Memleketim dediği, doğup büyüdüğü topraklarda öldürüldü Hrant Dink. İşine gidip gelirken her gün ayak bastığı kaldırıma düştü cansız bedeni. Bazen tek bir kurşun yetiyor, yaşadığın dünyayı karartmaya. Gazeteci Hrant Dink’i ölümünün 9. yıldönümünde saygı ile anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.