Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Cem Karaca’nın Daha Önce Yayınlanmamış Fotoğrafları Sergileniyor

Anadolu Rock akımının öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 13.yılında doğum yeri olan Bakırköy’de anıldı.

Bakırköy Belediyesi ve Bakırköylü Sanatçılar Derneği (BASAD) katkılarıyla hazırlanan sergi, BASAD Altan Erbulak Sanat Galerisi’nde Cem Karaca sevenleriyle buluştu. Anma programı Cem Karaca’nın manevi oğlu, Gazeteci Genco Sabancı’nın özel albümünde bulunan veya kendi çektiği, daha önce yayınlanmamış 50 fotoğraftan oluşan sergi ile başladı.      

                                                      

Bakırköy Belediye Başkanı  Bülent Kerimoğlu açılış konuşmasında, “Cem Karaca aramızdan ayrılalı 13 yıl oldu. Cem Karaca’nın manevi mirasını bizlerle paylaşan Genco Sabancı’ya şükranlarımı sunuyorum. Ümit ediyorum ki Türkiye’de sanatın gücüyle aydınlık yarınlara, hayırlı yarınlara ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği sergide sevenleri; Cem Karaca’yı ilk kez gördükleri fotoğraflarla anarken, sergi sonrası Cem Karaca şarkıları ile duygulu anlar yaşandı ve Cem Karaca için anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.                                                                                  

Sergi, BASAD Altan Erbulak Sanat Galerisi’nde 16 Şubat tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.