Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Muhbir ysk Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Çetin Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteğinde Bulundu

Gelenekselleşen amatör spor kulüplerine malzeme yardımını bu yıl da gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Çukurova Belediye Başkanı Çetin, malzeme ihtiyacı olan spor kulüplerine destekte bulunarak Türkan Saylan Spor Kompleksinde spor malzemelerini sporculara dağıttı. Malzeme dağıtımı öncesinde konuşan Çetin, amatör spor kulüplerinin ve sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak “Bizler amatör spor kulüplerimizin her zaman yanında olmak ve arkasında olmak zorundayız. Burası sembolik bir tören. Bizler kulüplerin bütün ihtiyaçlarında elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizlere destek olmaya yanınızda ve hizmetinizde olmaya devam edeceğiz. Bütün sıkıntılarınızda arkanızda olacağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.