Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Sıkıntı 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Phaselis 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti Cyril Ramaphosa

Çetin: İnadına Barış İnadına İnsan Demek İçin Toplandık

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Geleneksel hale getirdiğimiz Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfıyla birlikte düzenlediğimiz Aşure etkinliğinde bugün aşuremizi yemek, inadına barış, inadına insan ve inadına sevgi demek için toplandık. Canlar iyi ki var” dedi.

Çukurova Belediyesi ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesinin ortaklaşa düzenlediği aşure etkinliği, her sene olduğu gibi, bu yıl da 100. Yıl Cemevi’nde yapıldı. Etkinliğe Adana Vali Yardımcısı Mustafa Seyman, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, CHP Milletvekilleri İbrahim Özdiş, Elif Doğan Türkmen, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İl ve İlçe Gençlik Kolları ve çok sayıda yurttaş katıldı. Geleneksel Aşure Günü’nde semahlar dönüldü, dualardan sonra aşureler ikram edildi. Aşure etkinliğinde, ünlü sanatçı Sabahat Akkiraz konser verdi.

“Kendisi Alevi Canların Da Birincisi”

Çetin’e ödül verildiği etkinlikte Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Saim Yılmaz, “Çukurova Belediye Başkanımız anketlerde Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçiliyor. Ama kendisi Alevi canların da birincisi” dedi.

Kreş Ve Yurt Müjdesi

Çetin ise “Geleneksel hale getirdiğimiz Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfıyla birlikte düzenlediğimiz Aşure etkinliğinde bugün aşuremizi yemek, inadına barış, inadına insan ve inadına sevgi demek için toplandık. Canlar iyi ki var. Bu kupa benim için sürpriz oldu” diyerek Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı’na bağışladığı 14 bin metrekarelik arsaya, bir öğrenci yurdu ve bir kreş açacaklarını müjdeledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.