Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Çetin:“Türkiye’ye Örnek Olacak Tesisleri Adana’ya Kazandırdık”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Engelli kardeşlerimiz için Türkiye’ye örnek olacak tesisleri Adana’ya kazandırdık. Biz bu anlamda da ilklerin belediyesiyiz. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Engelsiz Yüzme Havuzunu ziyaret etti. Engellilerin harmandalı oynayarak karşıladığı Çetin, "Engelli kardeşlerimiz için Türkiye’ye örnek olacak tesisleri Adana’ya kazandırdık. Biz bu anlamda da ilklerin belediyesiyiz. Onlar için ne yapsak azdır. Herkes bir gün engelli olabilir yani adaydır. Hayatı herkes için yaşanabilir kılmak biz belediye başkanlarının görevidir" dedi.
Engelli bireylerin sosyalleşmesi ve toplumda hak etikleri konumu almaları için gereken önemin verilmesi gerektiğini vurgulayan Çetin, "Yüzme sporu engellilerin rahatlıkla yapacağı tek spor. Bu tesiste engelli vatandaşlarımızı yüzme havuzunda buluşturmak, özgüvenlerini geliştirmek, sosyalleşmelerini sağlamayı hedefledik. Engelli havuzu projemiz bölgede bir ilktir. Biz sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet veriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu bize yetiyor" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.