Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

CHP Kuşadası Adayı Günel, “İşsiz Bıraktıkları Annelerin Çocuklarına Biz İş Vereceğiz”

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel Kadın Kolları üyeleri ile bir araya geldi. CHP Kuşadası İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Engin Doyran ve üyeleri ile buluşan Günel, “ Buradan bir müjde vermek istiyorum. Bugün karşımda aday olan Sayın Fuat Akdoğan’ın, ikinci belediye başkanlığı döneminde işten çıkartılan 111 işçi kardeşimizin çocukları, belediyemize personel alımında öncelikli olacaklar. O gün mağdur edilen annelerin çocukları bizim dönemimizde iş sahibi olacak. “ dedi. 


CHP Adayı Ömer Günel, “Kadınlarımız cumhuriyetimizin güvencesidir. Biz kadınlarımızdan aldığımız güç ve destek ile başarıya koşuyoruz. Kadınlarımıza bugün daha çok ihtiyacımız var. Benim sizlerden beklentim kapı kapı dolaşmanız. Kuşadası’nda gitmedik hane, çalmadık kapı bırakmamanız. Bu seçimler Ömer Günel’in başkanlık seçimi değildir. Bu seçimler yaşadığınız kentin geleceği hakkında karar verme günüdür. Kuşadası’nın artık kaybedecek bir dakikası bile yoktur. Bu seçimleri kazanacak olmamız yetmiyor. Tüm ülkeye ışık olacak şekilde, rekor bir oy ile kazanmamız gerekiyor. Kadın kollarımıza bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum. Hep birlikte, güç birliği içinde aydınlık günlere ulaşacağız. Martın sonu bahar olacak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.