Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Günel: "Kuşadası'nı Güzel Günler Bekliyor"

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel Park Bahçe Müdürlüğü Personelini Ziyaret etti. Kuşadası’nın cadde ve sokaklarını güzelleştiren emektarlar park bahçe müdürlüğü personelini sabah mesai başlangıcında ziyaret eden CHP adayı Ömer Günel, Kuşadası’nı el birliği ile güzelleştireceğiz dedi. 

"Kuşadası’nı güzelleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız"

CHP  Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ziyaretiyle ilgili olarak, “ Sabah mesai başlarken Kuşadamızı güzelleştirmek için çalışan park bahçe müdürlüğü personelini ziyaret ettim. Martın sonu bahar. Bu baharda Kuşadası’nın her yerinde çiçekler açacak. Park bahçe müdürlüğüne bağlı ekiplerimizle Kuşadası’nı güzelleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Kuşadası’nı meydanları ile vatandaşlarımızın, yerli ve yabancı misafirlerimizin huzur içinde yaşayacakları yeni bir kent olarak inşa edeceğiz. “dedi.

Anahtar Kelimeler:
ChpKuşadası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.